Parkeren aan De Halte

Waar gemakkelijk parkeren?

De veiligste plek om te parkeren om uw (klein)zoon of (klein)dochter af te zetten of op te pikken aan De Halte is de ruime parking aan het voetbalveld van KMR Biesen. Er is een verbindingsweg van de parking naar de Eindstraat.

Eindstraat

Om ervoor te zorgen dat onze leerlingen op een veilige manier de school kunnen binnengaan en verlaten, vragen we om de Eindstraat vlak voor en vlak na schooltijd niet in te rijden met de auto.

Niemand mag parkeren in de Eindstraat.

Linnerveldstraat

Wat de Linnerveldstraat betreft hebben we de afspraak gemaakt dat er vlak voor en vlak na schooltijd niet geparkeerd wordt op en tussen de verhoogde verkeersremmers. Op deze manier is er voldoende ruimte voor onze leerlingen om op een veilige en overzichtelijke manier de school binnen te gaan en te verlaten.

Het is wel toegestaan om uw (klein)kinderen af te zetten tussen de  via het ‘kiss & ride’-principe, kortparkeren is dan wel toegestaan zolang u zelf in de auto blijft zitten.

De parking vlak voor de school in de Linnerveldstraat mag niet gebruikt worden, hierdoor is het voor onze kleuters voor en na schooltijd veiliger om de school binnen te gaan.

Laatste aanpassing: 06/05/22

Contactgegevens

SBS De Halte Martenslinde
Eindstraat 3, 3742 Martenslinde
089 50 28 58
sbsmartenslinde@bilzen.be

Volg ons op Facebook